Toiminta

Remosan Oy palvelee useilla korjausrakentamisen alueilla. Painopiste meillä on rakennusliikkeiden takuukorjaustyöt ja taloyhtiöiden korjaustyöt. 
Urakoiden suuruus vaihtelee pienestä suuriin kohteisiin.  Käytettävät urakkamuodot vaihtelevat kohteen tyypistä ja laadusta riippuen. Suoritamme työt niin kiinteähintaisten, tavoitehintaisten kuin tuntiveloituslaskutuksen mukaan. Sovimme tilaajan ja rakennuttajan kanssa kohteeseen sopivan urakkamallin  

Luotettavuus ja rehellisyys on Remosan Oy:n kivijalka. Asiakkaamme ovat aina voineet luottaa siihen, että toimimme ajallaan ja teemme minkä lupaamme, ehkä vähän sovittua paremmin. Vuosien kokemuksella ymmärrämme kohteiden johtavan maaliin helpoiten silloin kun molemmilla osapuolilla on saumaton keskinäinen luottamus toisiinsa. 
Olemme asiatuntijoita asiakaspalvelussa, sitä henkilökuntamme tekee päivittäin. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja tarpeita. Tavoitteemme on olla parempia kun muut rakentajat. Toteutamme suunnitelmia ja havaitessamme niissä puutteita pyrimme myös kehittämään niitä. 

Olemme korjausrakentamisen ylpeitä ja motivoituneita ammattilaisia. Pyrkimyksemme on ylittää asiakkaan odotukset jokaisessa toimeksiannossa. 

Olemme joustava joukko, Urakoiden aikana tilanteet muuttuvat usein ja niihin muuttuviin olosuhteisiin ammattilaisina reagoimme notkeasti. Teemme yhteistyötä ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa tavoitamme ja ylitämme heidän toiveensa.